27.6.2014 – fredag kväll

Idag får jag nog ge mig själv en klapp på axeln, har varit sååå duktig. Efter jobbet drog jag iväg och målade resten av dörrarna och listerna i lägenheten. Kom hem strax innan kl.21, bytte om till träningskläder och drog iväg och gymmade i 40 minuter.

image

Nu skall jag knäppa på senaste avsnittet av Orange Is The New Black och gotta ner mig i soffan med mitt kvällssnacks. Och det bästa? Att jag är ensam hemma = får dubbeldippa!

image

2 thoughts on “27.6.2014 – fredag kväll

    1. Om man är flera som delar på sånt här snacks så får man aldrig ta dipp flere gånger än en. Mycket bobbor/dregel som samlas i dippen om man först tuggar på sin morot och sen dippar samma bit igen. Inte så kul för alla andra som ska äta. Fattar du vad jag menar? :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s