23.6.2014 – midsommarbilder

Har vilat så mycket under midsommaren att jag ser ännu slitnare ut nu än innan, haha! Känns som om jag mest bara suttit på röven eller legat i horisontalt läge hela helgen. Särskilt mycket bilder blev det inte heller. Var flitig med kameran första dagen i Nagu, men i Korpo knäppte jag faktiskt inte en enda bild. Och själv fastnade jag bara på ett ynka foto. Vilket i och för sig kanske var för allas bästa, har mest sett ut som en påpaltad uteliggare hela helgen. Men jag lovade er bildbomd, så visst ska ni få det av det lilla material jag har.

image

image

image

image

image

image

image

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s