13.6.2014 – lackat och klart

Fick med mig två vackra sommarlack (och ett tråkigt men nödvändigt baslack) från Helsingfors tidigare i veckan. Kicks hade någon kampanj där man fick två Depend lack för 4,50€. Klart man hugger på det! :)

image

Idag har jag det mörkare på mig, tillsammans med ett mattifierande överlack. Som ni ser har jag mina egna naglar igen. De är väldigt gropiga och sköra efter förlängningen, men har i alla fall lyckats få lite egen längd på dem! Hur länge längden hålls kvar är nog bara en tidsfråga tyvärr,  så skall försöka lägga på det där gellacket jag har hemma innan de hinner ryka.

image

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s