9.6.2014 – Måndag

Jobbar några timmar i butiken nu på förmiddagen innan jag sticker iväg till Helsingfors på inköp. Vårkläder är det som gäller! Sedan skall jag träffa finaste Malin också. Drömmer om en god sallad i solen någonstans, men vi får se vad det blir.

En liten hint av dagens klädsel skall ni få också. Minns ni shortsen jag fyndade i egna garderoben förra veckan? De har åkt på idag tillsammans med lite aprikosa toner. Kanske Malin kan fota av hela klädseln sen om jag ber riktigt snällt.

image

Följ min blogg med Bloglovin

2 thoughts on “9.6.2014 – Måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s