3.6.2014 – morgonkaffe & maxiklänning

Hann inte åka till matbutiken igår kväll så jag blev utan morgonkaffe hemma imorse. Fanns ingen mjölk. Katastrof! Sitter nu och sörplar i mig första koppen i butiken istället. Har ändå tänkt trappa ner på kaffet lite (och redan gjort det) eftersom min mage inte helt tål det, men på morgonen måste jag få en kopp.

Inget trevligt sommarväder idag, men vad gör det. Jag går glatt med mina maxiklänningar ändå. Det är ju världens bästa grej, för man kan ju gömma ett par långkalsonger där under utan att någon ser! Det gjorde jag i lördags när vi satt ute på terass hela kvällen, och oj vad varmt och skönt jag hade.

image

Följ min blogg med Bloglovin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s