3.6.2014 – att garderobsfynda

Var ju hemma hos mamma & pappa och plockade med mig lite kläder som skall säljas under helgen. I samma veva hittade jag några garderobsfynd till mig själv. Plagg som tidigare hamnat i ”bort”-högen, men som jag nu blev sugen på igen och fick flytta in tillbaka! Som de här mönstrade shortsen. Efter att har legat nedpackade i ett par år säkert, så känns de nu väldigt frestande igen. Älskar att garderobsfynda!

image

Följ min blogg med Bloglovin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s