29.5.2014 – New Asics

Godmorgon på er! Visst är det skönt med ledig dag? Sitter och äter frukost som bäst och skall sedan börja ge mig iväg till lägenheten för att måla väggar och tak. Passar ju bra i det här skräpvädret.

Var till Elmosport lokalen (dit jag ska flytta) och tog lite mått igår och passade samtidigt på att ta en runda i butiken. Slutförsäljning på gång ju, så allting i butiken är för tillfället nedsatt med 30-50%! Hittade ett par sköna lenkkitossor som jag övertalade pappa att köpa åt mig som en tidig födelsedagsgåva. Hade ändå tänkt önska mig ett par, mina nuvarande är helt slutkörda.

image

Det det blev ett par Asics Gel-Pulse 5.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s