14.5.2014 – att vinna tid

Det är otroligt hur mycket man hinner med på morgonen när man stiger upp lite tidigare. Läs normal tid om ni vill, det är väl inte alla som kan ha väckning 8.30 i normala fall. Idag hann jag till exempel både handla och dammsuga hela nedre våningen innan jag skulle iväg till jobbet. Imorgon skall jag försöka lägga tiden på träning istället. Vet ju att det inte blir så mycket tid över till träning om kvällarna nu på grund av alla renoveringar vi sliter med, så därför skulle det ju vara perfekt att få träningen undanstökad redan på morgonen!

Letade i telefonen efter någon passande bild att lägga in här och vad passar inte bättre än lite träningsinspis från den turkiska värmen! Åååh, vad jag längtar tillbaka dit. Gillade stället jätte mycket! Kanske skall försöka övertala killen att köra på samma ställe till hösten igen?

bild 4

Följ min blogg med Bloglovin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s