12.5.2014 – morsdagsfirandet

Det har blivit en tradition att fira morsdagen ute hos syster och hennes sambo ute i Svartå. Förutom mamma och pappa brukar även farmor och P:s (systers sambo) föräldrar vara med. Samma visa var det i år. Vi blev bjudna på god 3-rätters och snarvlade bort några timmar. Glömde helt att plocka fram kameran och fota av den fina maten, men några djurbilder blev det som vanligt :)

image

Hade hoppats på att årets föl skulle ha kikat fram lagom till morsdag, men eftersom det inte tycks vara redo för världen riktigt ännu så fick jag nöja mig med att gosa med förra årets bebisar istället. Börjar ju redan se ut som stora damer! Likaså kaninbebisarna som kom i våras, har växt otroligt mycket.

imageDet här är Dino.

imageDet här är Dina.

 

2 thoughts on “12.5.2014 – morsdagsfirandet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s