6.5.2014 – Fullt upp

Här har det varit fullt upp på sistone. Igår var jag på inköp i Helsingfors, så syster skötte om butiken. Den här gången var det en pre-spring kollektion för Garcia och Ichi´s festkollektion inför julen som skulle tittas på. Efter mina möten mötte jag även upp fina Malin för en sen lunch, innan jag styrde av hemåt igen.

image

Idag packar jag upp nyheter som kommit igår och idag, samt lägger in dem på nätet. Ett par nya klänningar från Dry Lake ligger redan uppe. Sen har jag också några nya sommarplagg från Adrian Hammond som ligger och väntar.

 

One thought on “6.5.2014 – Fullt upp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s