3.5.2014 – första landeturen

Igår kväll efter jobb och lägenhetsrenovering (jepp, det är inte bara huset som skall fixas på utan även killens sidoprojekt) åkte vi ut till stugan en stund för första gången i år. Mamma bjöd på god laxsallad med vitlöksbatong. Visst är det skönt att komma ut till stugan igen, men jag föredrar nog att vara där när luften är lite varmare och vattnet njutbart. Men vyerna kan man ju inte klaga på såhär års i alla fall. De är lika vackra och rogivande som på sommaren.

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s