9.7.2015 – reashoppat

Svängde in på Lindex en snabbis igår och rotade igenom rea-ställningarna. Gjorde två semesterfynd till höstens solresa (som ännu inte är beställd). En bikini som jag kikade på redan tidigare i våras då den fortfarande var till normalpris samt en strandtunika. Älskar tunikor som den här, som man bara kan slänga över bikinin och så är man ready to go. Minou fick också ett par färggranna shorts som borde passa antingen senare i sommar, eller också vid tidpunkten för resan. Beror på hur fort hon växer.

image

image

Ett annat reafynd som jag gjort tidigare i veckan är den här Hunkydory blusen som jag dreglat över enda sedan den kom in. Fattar inte alls att den inte är slutsåld, för jag tycker den är så fin!

image

Den har redan använts flitigt hela veckan. Det tyder på ett bra köp! Så här matchade jag den igår. Fast väskan testade jag bara, tyckte den passade bra till stilen. Byxorna är väldigt gamla från Lindex och sandalerna Steve Madden.

image

image

You may also like

Inga kommentarer

    1. Nå jag provade den aldrig innan, men den var nog helt okej ändå. Kan tänka mig att det är svårare för dig jo, med bröst i modell större! 😝

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *