9.6.2014 – att kombinera nytta med nöje

Har precis kommit hem från min dag i Helsingfors och skulle bara vilja lägga mig ner i soffan och sova en stund. But I won’t. Skall byta om till träningskläder och försöka skaffa mig lite energi på den vägen istället.

ICHI bjöd på en riktigt fin vårstart i färgskalan gammaldagsrosa, marinblått och klargrönt. Mer av det får ni ju se i december/januari sen när kläderna börjar komma 😉 Malin å sin sida bjöd på både enastående sällskap OCH maten. Vi tog varsin sallad på Svenska Teaterns terass. Mycket god sådan dessutom! Så det blev ju exakt som jag tänkt mig.

image

image

Fast den där outfiten glömde jag ju helt att be henne fota… Tog några halvdåliga bilder här hemma nyss istället, men få se om de alls kommer upp här. Så spännande outfit var det ändå inte.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *