9.5.2016 – Ett års fotografering

Försökte knäppa av lite 1-års bilder på Minou i förmiddags. Det gick väl sådär. Hon var inte alls på humör för någon fotosession. Lyckades ändå få henne glad på några bilder med hjälp av lite fulsång (alfabetet med blinka lilla stjärna-melodin är tydligen jääätte roligt). Här kommer ett litet smakprov, har ni någon favorit?

IMG_4282

IMG_4289BW

IMG_4298

IMG_4310

IMG_4313

You may also like

Inga kommentarer

  1. Ja, den är härlig! Hon ser riktigt busig ut på den 🙂 Vet inte vad det är med min kamera bara, den tycks inte vilja få ordentlig skärpa i bilderna mera tycker jag.. 🙁

   1. Äsch då :/ Jobbigt när kameran börjar krångla! Men den fokuserar iaf? Man borde väl göra nån slags service på sin kamera med jämna mellanrum/putsa upp den, vilket jag aldrig har gjort, men kanske det kunde hjälpa.

    1. Ja, den fokuserar, men tycker ändå inte det blir helt skarpt… Jag har heller aldrig haft mina på putsning, borde absolut göra det!

 1. Var har du lyckats hitta den härliga tyllkjolen? Hittar sådana bara från storlek 86/92 och sku ju vilja ha en till min flicka i st.80… Ocjag gillar även den svartvita bäst. Fnittrig och busig, men ser ändå så förståndig ut 🙂

  1. Jag hittade den på loppis och den är storlek 86! Minou har storlek 74/80 på sina kläder nu, men den passar ändå, gummibandet är så spänt i den. Tror nog en 86a passar på din tjej också om hon annars är storlek 80!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *