9.2.2019 – Tre dagar in i sjukledigheten

Det är lördag och det har nu gått tre dagar sen min operation. Jag har faktiskt inte varit ut ur huset sen dess, det hade känts lite som att skjuta sig själv i foten att gå ut med kryckor på våra isiga vägar. Så jag har gjort helt som läkaren rådde mig. Tagit det lugnt i ett par dagar innan jag sakta försöker börja använda och jumppa med benet igen. Jag tog upp förbandet för första gången igår också och såren såg riktigt fina ut. Hade förväntat mig en massa vätska och intorkat blod, men inget sånt. Har dessutom dragit ner på värkmedicinen och klarat mig med förvånansvärt lite smärta. Så allt verkar nästan för bra för att vara sant i nuläget!

10783961232_img_9260-1

Men nog om operationssår. Idag är dagen när jag skall försöka ta mig ut ur huset en sväng. Hade först tänkt åka med till Helsingfors för att se på damernas match, men så tänkte jag ändå att det kanske blir lite väl häftigt att vara igång flera timmar och så långt hemifrån. Då är det inte så kul om man får värk och vill lägga sig och vila precis… Så istället får det bli herrmatch i Karis i eftermiddag. Minou som kan ta hand om sig själv får följa med, men Milton får hänga hos mormor&morfar så länge.

 

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *