9.12.2015 – Slutförsäljning

Nu är det dags att ge upp drömmen. Jag har ältat och funderat fram och tillbaka i flera månader redan, men nu slår jag slag i saken. Imorgon börjar jag med slutförsäljning i DinoDina (på fredag även på nätet)! Allt i butiken säljs till -50%. Plus att en hel del gammal rea är nedsatt ännu mer! Så in och shoppa julklappar nu, ni får ju dubbelt upp för pengarna. En julklapp till mamma -en till dig själv. En till bror -en till dig själv. En till pojkvännen/mannen -en till dig själv. Win-win situation helt enkelt.

Untitled

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Så synd Linda, kan inte annat än beklaga att du måste lägga ner. Jag tycker du varit så modig som öppnat eget och satsat. Lycka till i framtiden med vad du än hittar på!

    1. Ja, visst är det tråkigt. Men samtidigt är jag väldigt tacksam över den erfarenhet detta gett mig, det har fört mycket gott med sig också! Tack ska du ha, ser fram emot en öppen framtid 🙂

  2. Hej! Undrar om man får returnera kläder om man köper via internetbutiken nu då det är slutförsäljning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *