9.12.2014 – pysselkväll

Kvällen här hemma har gått åt till att småstäda, byka, elda och packa de första julklapparna. Är oftast nog ute i rätt så god tid med själva klapparna, men av nån anledning blir det alltid en jäkla brådska att packa in dem. Så tänkte att jag väl lika gärna kan slå in några åt gången för att slippa den onödiga stressen. Och visst blir själva packandet mycket trevligare när man kan sitta och göra det i lugn och ro, kan jag konstatera.

image

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jag undrar om jag har nån slags tidig nesting på g för är typ klar med de flesta julklapparna o har t o m paketerat in dem också! Vill bara ha det fääärdiiiigt så kan man släppa det sen.

  2. Oj det där hade jag helt glömt bort😱 man måst ju packa allt också ju jaaa.
    Kanske bäst att ta itu med det nu i helgen annars blir det inga vackra klappar.
    Vad kul att se att du gillade ljuset☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *