9.12.2014 – Inspo

Är det bara jag som snöat in på inredningsprylar i olika typer av mässing, metall och guld, eller är det bara förbaskat snyggt? Är överlag så sugen på att inreda just nu, men om jag skulle börja byta ut all inredning där hemma så skulle killen få fnatt. På riktigt. Så jag drömmer mig bort på Ellos inredningssidor istället (och smyger in någon ny liten pryl nu som då utan att han märker). Som golvlampan från Popana. Den tyckte han ju sist och slutligen blev urtjusig där i vardagsrummet, fastän han ansåg den totalt onödig först. Män…

Här kommer i alla fall några fina favoriter som jag dreglar efter från Ellos.

inredning-collage

1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR // 5. HÄR // 6. HÄR

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *