9.11.2013 – Lördag

Hej på er! Börjar känna mig på bättre humör igen och ser fram emot helgen som strax är på kommande även för mig. Kommer nog att bli en hel del pysslas på vinden under helgen, men utöver det skall jag försöka ta det så lugnt som möjligt. Fira farsdag imorgon förstås, med kaffe hos svärisarna på förmiddagen och sedan mat hemma hos föräldrarna på eftermiddagen. Utöver det borde jag också hinna fota en del plagg till shoppen, men det är inget jag tänker ta stress över. Jag gör vad jag hinner…
 
 
Har varit så frusen av mig på senaste tiden så idag har jag sett till att palta på mig ordentligt. Tröja på tröja. Älskar denna poncho med sin megastora krage, vackra dragkjed och varierande stickningsmönster. Fyndade den på -70% på Lindex för ett par år sedan i Norge butiken (bodde och jobbade där, för er nya läsare som inte följt med så länge).
 
 
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *