9.10.2017 – Österbotten, bröllop och egentid

Måndag morgon och seg start på veckan kan man lugnt säga. Började med att låsa ut mig i regnet efter att jag fört Minou till dagis. Hade telefonen på insidan och reservnyckeln likaså (sambon har ännu inte riktigt lärt sig den gyllene regeln att ALDRIG ta in reservnyckeln). Nåja. Det löste sig (tack Robin!) så jag och lillebror slapp in igen efter några extra rundor med bilen.

Orsaken till att här ekat tomt hela helgen är att jag varit på bröllop i Österbotten. Ett underbart vackert, känslosamt och roligt bröllop som blev en skön get away för mig. Minou var hemma med sambon medan lillebror hängde hos mormor & morfar, så jag fick njuta av ett eget hotellrum och ett dygn där jag bara behövde ta mig själv i beaktande.

Blått var helt klart den dominerande färgen på det här höstbröllopet, men själv bar jag Elins vackra Nicolie Maxi klänning i vinrött. Underbar färg! Och väldigt praktisk modell med tanke på att jag var tvungen att springa och pumpa brösten flera gånger under kvällens lopp. Hett tips till er som söker amningsvänlig festklänning alltså. Den här funkar kanoners.

 

OBS! Detta är inget reklam- eller samarbetsinlägg.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *