9.10.2014 – skolarbete ft. jobb

Här sitter jag och jobbar på det sista skolarbetet med deadline imorgon. En PowerPoint presentation. Väldigt länge sen jag använde PowerPoint sist, så det känns lite struligt. Men det går (sakta!) framåt. Där emellan mailar jag med lite leverantörer om jobbgrejer. Skall försöka få in en ny beställning på Spray On jeansen som blivit så himla populära här i byn tills imorgon, men  annars blir det i början av nästa vecka. Tydligen sprids ordet fort om dessa jeans, för det kommer hela tiden in folk och frågar efter ”de där byxorna som alla talar om” 🙂

Ljusblåa finns det mest kvar av för tillfället (bara största storleken som är slutsåld) medan de svarta är helt slutsålda! De mellanblå finns det några ynka kvar av, i små numror. Men alla storlekar och färger kommer alltså att finnas i lager inom kort igen. Har dock en hel lista med reserveringar den här gången också, så vet inte hur rikligt med storlekar som kommer att finnas i butiken sen sist och slutligen.

imageHär bär jag mina i färgen mid blue. Älskar att jag äntligen äger ett par jeans som jag inte behöver vika upp i benen!

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Eftersom jag gått och förälskat mig i dessa byxor och nu äger tre par. Så undrar jag om det finns i någo andra färger, mönster? ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *