9.10.2013 – onsdag

Jag hade planerat att fota av lite nya produkter där hemma igår kväll. Men så när jag ställt upp alla blixtar och stativ i min hemmastudio så fick jag inte min blixtutlösare till kameran att fungera, antagligen batteriet som är slut eftersom den inte fått laddning på länge och sladden är på vift. Suck. Blev riktigt irriterad, plockade ner allting tillbaka och surade i soffan resten av kvällen. Nå nää, inte surade jag inte. Men ni vet hur irriterande det kan vara när man ställt in sig på att göra något och så blir det inte av.
Jaja, ny dag och nya tag. Produkterna får jag helt enkelt fota en annan dag när jag hittat min lilla sladd (har på känn att den ligger hemma i mamma&pappas garage bland resten av grejerna jag tömde från lagret i Sannäs innan jag flyttade ut). Så får väl helt enkelt säga godmorgon och önska er en fin dag.
 
Gatan var insnöad i gult idag när jag promenerade till jobbet.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *