9.1.2014 – Tyck till!

Hej peeps, nu är det dags att tycka till lite! Nytt år och jag vill förstås göra 2014 till ett jättebra bloggår. Dels för mig själv så att jag skall hitta inspiration till att göra bra inlägg, men också för att ni skall få läsa om det ni gillar bäst med just min blogg.
Så vad vill ni ha mer av? Mer träning, som uteblivit en del på sistone? Mera outfits? Mindre av något?
Tyck till ärligt nu, man får kommentera anonymt också 🙂
 
 
 

You may also like

Inga kommentarer

 1. Hej hej!
  Det är alltid kul att läsa om träning, speciellt nu efter jul då åtminstone jag känner att det är skönt att börja/fortsätta röra sig. All julmat och godis har satt sina spår:). Nu är du i så bra form att fem km löpning inte är så jobbigt för dig. Men har du något tips på upplägg av löpprogram för en gammal nybörjare? Jag skulle vilja klara fem km under 30 minuter.. Just nu känns det långt borta:(.
  Tack för kjolen från ichi och tröjan från cheap monday förresten. Paketet kom före jul så kjolen blev en del av juloutfiten:).
  Ha det gott!

  Svar:
  Hej Lotta! Jätte kul att höra att du var nöjd med kläderna :)Jag kan absolut lägga upp lite tips på olika sätt hur man kan träna upp sin kondition från grunden! Att komma igång från noll är alltid jätte tungt, men med lite hjälp och rätt inställning så fixar man det nog! Tack för att du tyckte till 🙂

  Linda

 2. Mera hem och skulle vara kult med lite mera vardag, inte bara jobb 😉

  Svar:
  Det skall jag pröva, mera vardag! Men tyvärr så är det ju så att jobbet är 90% av min vardag, så det är svårt… 🙂

  Linda

 3. Hemmet.. och lätta träningstips. Mat.. och förståss Molly 😀

  Svar:
  det ska jag lägga på minnet!

  Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *