9.1.2014 – kvällsläsningen

Ligger och gottar mig med nya H&M och Ellos katalogerna i sängen. Det är galet vilka ha-begär jag får! Varför är det alltid så, att våren och hösten känns som en ny era då man vill förnya allting? Garderoben, inredningen, frisyren… Allt! Inspiration och nytändning så det bara skriker om det. Men jag tror det gör gott, att ha något att vänta på och se fram emot. Liksom med resor. Killen tycker att vi alltid skall ha en resa inbokad, så att vi skall ha något att vänta på. Och visst är det lite trevligare så. När man alltid har ett ljus i tunneln.
 
 
Ni får naturligtvis gärna fortsätta tycka till om vad ni gärna vill se mer/mindre av här i bloggen, men hittills har majoriteten velat se mer av hemmet. Så här kommer en liten titt på sovrummet, från min point of view just nu.
 
Dynorna i soffan skall bytas ut till några snyggare (killen vet bara inte om det än-sorry gubben!). Färgen passar bra in men gillar inte mönstret…
 
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Men det stämmer (det där med resorna). I alla fall märker man att tiden faktiskt rör sig, framåt, fast kvällarna är mörka och dystra och känns oändliga.

    Svar:
    Det har du rätt i, tiden rör sig faktiskt framåt lite fortare när man väntar på något! 🙂

    Linda

  2. å jag tycker det är precis tvärtom. Väntar du på något som du vill skall hända jätte mycket, el nåt du vill ha så känns det som tiden står stilla. Jag är den som tycker vardagen går förbi som ett huj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *