8.9.2016 – Ledig dag

Jag och Minou har ledigt idag och övernattade hos mina föräldrar efter våra träningar igår kväll. När vi nu en gång var ”åt rätt håll” passade vi på att åka till Svartå för att se på djuren imorse. Syster har fått kaninungar för några veckor sedan och de är så himla gulliga nu när de växt till sig lite och börjat röra på sig!

image image

Minou gillade dem jätte mycket och ville klappa och mata i dem gräs hela tiden. De är så himla sällskapliga och tama också, vilket jag tycker är jätte roligt. Alla ungarna, förutom två pojkar, har redan hittat nya hem. Men om nån är intresserad av att köpa ett par franska jättar kan ni höra av er till stallsplinter@gmail.com! De är renrasiga, men hon säljer dem utan papper och därför lite billigare än de i normala fall kostar.

image image

Nu är vi tillbaka hos föräldrarna och Minou sover ute i vagnen. Själv har jag bänkat mig i en solstol på gården. Vilket underbart varmt höstväder vi har alltså!

Men på tal om något helt annat så är jag lite nyfiken på vad ni tyckte om träningen i tisdags, ni som deltog? Och hur känns kroppen idag, har ni några sjuka muskler? 😊

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *