8.8.2013 – Mörkare tider

Vi går mot mörkare tider, på fler sätt än ett. Dags att slänga i en burk hårfärg och trolla håret en nyans mörkare. Nappade (nej, stal självfallet inte -köpte!) med mig en hårfärgstub från matbutiken ikväll och nu sitter jag här och väntar på att håret skall torka så jag får se vad det blev av mina trollerier. Egentligen var det bara de ljusa -nästintill blonda- topparna jag ville åt, så jag lade faktiskt ingen färg alls i hårbottnet. Där är jag nöjd med min naturliga färg. Men risken finns alltså att jag ser ut som en fläcking ko imorgon istället.
 
Tänkte på förpackingen när jag stod i butiken och valde färg. Den här bilden gav mig inte alls den där vill-ha känslan som man skall få av en hårfärgsförpackning. Väldigt misslyckad bild tycker jag. Hade det funnits exakt samma nyans, nummer 4, i något annat märke så hade jag alla gånger valt en annan.
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *