8.7.2017 – Bröllop

Godmorgon på er! Killen har rymt iväg till Hangö (regattan) över helgen med båten och själv skall jag gå på bröllop idag. Sommarens enda faktiskt. Har ett bröllop att gå på senare i höst också, men det här är alltså sommarens enda. Det är min lagkompis som gifter sig och hon har bjudit hela laget, vilket är jätte kul! Det slog mig precis att jag kanske borde pröva att klänningen jag köpte i maj fortfarande går på, annars kan det bli kris. Det är inte så lätt att hitta något festligt som passar den här kroppen kan jag säga er. E/S Designs nya modell Saga Dress får vara min back-up, men den hade inte lanserats ännu då jag köpte den här. Risken finns att jag ringer till Elin och gråter inom ett par timmar.

Nu skall jag se till att få lite frukost i oss innan jag för ut Minou till mammas och pappas stuga. Hon får stanna där över natten. Hon trivs så bra där och pratar hela tiden om att åka ut dit då vi är hemma, gullungen.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *