8.7.2016 – festförberedelser

Imorgon ställer jag och sambon till med 60-års fest ute på ett härligt ställe intill vattnet i Ekenäs skärgård (mer om det stället senare). Vi fyllde båda 30 tidigare i år, och det tål ju firas. Vi har faktiskt låtit planeringen gå ganska obemärkt förbi, ingen stress whatsoever. Idag har jag dock börjat fundera en hel del (ute i god tid som vanligt, ja). Har vi nu tänkt på allt!? Vi har stället bokat, vi har mat beställt och vi har spriten inhandlad. Det är väl det viktigaste. Så mycket annat behövs väl inte?

Först idag började jag också fundera på vad jag egentligen ska lägga på mig. Och i ett nafs hade jag i alla fall en väldigt bra plan B på klädfronten. Det är nog inte ens en plan B tror jag, utan ett säkert kort till kvällen. På dagen vill jag eventuellt ha något lättare på mig eftersom det lovats fint väder, men till kvällen kommer jag nog att köra på Elins dhöööösnygga byxdress i olivgrönt som jag lade vantarna på till ett löjligt billigt pris idag.

IMG_4521

IMG_4519

Eftersom jag antagligen kommer att ha fullt upp med diverse förberedelser imorgon så antar jag att vi hörs nästa gång på söndag eller måndag. Så nu önskar jag er en underbar helg, njut av den!

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *