8.6.2015 – kroppen efter en förlossning, del 3

Det har idag gått exakt en månad sedan Minou föddes och på många sätt börjar kroppen kännas återställd. Men det vet jag förstås att den inte är. Mycket ”rehabiliteringsträning” kommer att krävas för att få alla inre muskler i skick igen. Men om vi nu bara koncentrerar oss på utsidan. Där har det inte hänt speciellt mycket den senaste veckan, tycker jag. Om något så tycker jag magen nästan blivit större. Nu försvinner inte så mycket mer av det överflödiga gratis med amningen längre verkar det som, så nu gäller det att börja jobba för det.

Till att börja med skall jag dra ner på sötsakerna. Hittills har jag ätit helt obegränsat med godis och det har liksom spårat ur lite grann. Massa gott varje dag… Dessutom har jag tränat väldigt sparsamt, så där tänker jag nu lägga i en lite högre växel. Inte högre som i tyngre, men högre som i oftare. Passligt nog fick jag ett 3-månaders gymkort av mamma & pappa i födelsedagspresent idag, så nu kan jag börja köra på så ofta jag vill (och får barnvakt). Det är ju så mycket mer inspirerande att få gå till gymmet och träna än att nöta på hemma på vardagsrumsmattan!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *