8.6.2015 – födelsedagsfiranden i plural

Ja, jag vet inte exakt vart den här helgen tog vägen, men det blev ett väldigt matfirande hela helgen lång. På lördagen var destinationen Fiskars och svärfars födelsedagsmiddag på Fiskars Värdshus. För er som inte känner till trakterna kan jag berätta att Fiskars är ett otroligt vackert litet samhälle ca.15min från Karis. Ett riktigt sommarparadis (julgatan är iofs också riktigt vacker där) som lockar busslaster av turister varje sommar. Dit skall ni åka på semestern om ni vill vistas i vacker natur och beundra gamla ståtliga byggnader.

IMG_2722

image

Igår firades sedan nästa födelsedagsbarn, JAG, med mat på Köttkontrollen i Karis. Ja, jag inleder ju mitt sista år som 20-åring idag… Blir inget speciellt firande för mig detta år, men jag får väl se till att styra upp något nästa år istället då det är trettio som gäller.

Och så har vi ju ännu en liten att fira idag, som vi inte får glömma. Minou såklart! Hon slår på stort med sitt 1-månads firande. Här är det bajskalas för hela slanten. Fyra bajsblöjor så här långt idag och klockan har just slagit tio.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *