8.5.2016 – Morsdag och 1-års kalas

Morsdagen kom lite i skymundan det här året eftersom vi hade något mycket viktigare att fira detta år. Min lilla guldklimp förstås, som fyllde ett år idag! Eftersom hennes födelsedag inföll just på morsdagen det här året så fick det bli ett litet kalas med endast mor- & farföräldrar, moster & faster (gudmor) med sambon, gudfar med sambo samt gammelmor- & farföräldrar. Dem vi annars också hade träffat pga morsdagen i stort sett.

Minou var på gott humör kalaset igenom och lycklig över all uppmärksamhet hon fick. Och över presenterna såklart! Har på känn att det här kommer att bli en riktigt bortskämd liten dam.

IMG_4224

Hon älskar allt som har med musik att göra och dansar gärna så fort det finns tillfälle. Så ett nytt spelinstrument passade väldigt bra.

IMG_4239

Gudmor hämtade en fin ceriserosa Puky, som genast blev en favorit.

Samtidigt som det känns så roligt att se henne växa, så blir jag lite ledsen när jag tänker på det. För den här härliga tiden kommer ju aldrig igen. Ibland vill jag bara trycka på paus och reflektera lite. Smälta allt. Och minnas den här härliga perioden för alltid. Hon är i en så underbar ålder just nu. Min ettåring!

IMG_4235-001

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *