8.5.2014 – Throwback Thursday

Oj vilket härligt väder vi har idag då, väldigt uppiggande. Som tur hade jag en orsak att ta bilen de 200 metrarna till jobbet, skall nämligen iväg och få benen vaxade genast när jag slutar! Äntligen. Det har blivit en tradition att alltid gå och få dem vaxade i maj (nu när jag bläddrar i arkivet ser jag faktiskt att jag var exakt samma datum ifjol!), så hålls de fräscha en god bit in på sommaren. Men den här månaden innan vaxningen är hemsk! Jag mår illa bara jag ser på benen, känns väldigt ofräscha. Går som vanligt till det här stället, även om Linda som vanligtvis fixar mig är på mammaledigt.

image

Eftersom det nu är throwback thursday så måst jag berätta vilken flashback jag fick igår när jag åt ljust rostat bröd med O´Boy till som kvällsmål. Det åt jag jätte ofta när jag var liten (de gånger jag inte åt karelska piroger) och det var ju så gott! Fick en riktig nostalgitrip när jag åt det igår.

 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *