8.4.2016 – New in for Mini-Me

Skulle möta upp kusinen och guddottern för en kaffedejt i eftermiddags, födelsedagsbarnet till ära. Travade förbi Lindex och fick syn på en skylt i fönstret. Ett parti barnkläder -50%. Tror ni jag kunde hålla mig från att gå in? Ut kom jag med några nya plagg i storlek 80.

IMG_0887

Det är klart att det inte är lika billigt som att handla på loppis, men nu när hon börjar komma upp i sådana storlekar som hon kan bära lite längre perioder så tycker jag det är helt okej att handla nytt. Har dock bara handlat sånt som är på rea ännu, är för snål för att betala normalpris. Barnkläder är ju svindyra, typ i samma prisklass som vuxenkläderna! Men jag får nog bromsa in på hennes klädinköp ett tag nu oavsett. Har blivit rätt mycket nytt de senaste veckorna. Som det här setet (under) som också inhandlades i veckan.

159___04

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *