8.4.2015 – dejter hit och dit

Det var ingen tokig början på arbetsveckan det här, för jag har hunnit med så mycket annat efter jobbet så jag knappt minns att jag varit på jobb idag ens. Efter att har avverkat en halv arbetsdag i butiken (kör ju mest halvdagar nu sista tiden innan bebisen kommer) så mötte jag upp Elin, Nathalié och hennes svenske för lunch på KW. De är hemma på en kort påskvisit, så då får man passa på att ses vid de tillfällen man hittar. Lunch blev perfekt.

Efter det gick jag och bokade tid för fransförlängning hos Malin på Salong In. Hon har erbjudande på fransfölängningar under hela april månad, nu kostar det endast 60€ -normalt 80€, så passa på att boka en tid nu om du är ortsbo och funderat på att testa. Själv har jag aldrig haft fransförlängning tidigare, men tänkte att det skulle vara passligt att pröva på nu när bebisen snart är här och man knappast kommer att prioritera sin egen nuna på några veckor framöver.

Sen åkte jag ännu iväg och hälsade på den här nykläckta lilla killen och hans föräldrar, innan jag styrde av hemåt. Så söt! Och liten, trots att han var ”stor”. Han var till och med social och höll sig vaken under nästan hela besöket. Nu längtar jag nog ännu lite mer efter vår egna!

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *