8.4.2014 – träningsläget

Vi hade sen träning från kl.20-22 igår och jag avskyr att träna så sent. Man har ju hunnit växa fast i soffan efter jobbet vid det laget redan. Som tur så är det ljust ute ganska sent nu, så den där joggingturen under första träningstimmen gjorde nog helt gott ändå efter en heldag inomhus. Efter lite bollspel avslutade vi med fysiska övningar parvis där vi klättrade och släpade på varandra. Ordagrant. Än så länge känns det inte speciellt mycket i kroppen, men kan tänka mig att lite krämpor nog dyker upp mot kvällen. Nya övningar brukar ha den effekten då man använder sina muskler på ett annat sätt än de är vana vid.

Hur går det med er träning förresten? Är ni i full gång med Beach 2014? 😉

 träningsinspo
Träningsinspo från Gina Tricot / H&M / Nike

You may also like

Inga kommentarer

  1. Alla gånger! Jag är helt sjukt taggad just nu. Inte precis inställd på beach 2014, men inställd på en bra livsstil och mycket huvudstående 😉 Nu kommer jag inte ihåg var jag såg frågan, men om du orkar får du gärna släpa med lite av vårens Hunkydory till lördagen, jag skulle i alla fall gärna känna lite 🙂

    1. Jag har sett på Instagram att du är flitig Jill! 🙂
      Är det några speciella modeller av vårens du vill att jag tar med? Hade inte tänkt ta dem nu sen annars, för jag tror inte jag har nog med ställningar att hänga upp på! Men jag kan plocka med de modeller du skulle vilja känna på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *