8.3.2016 – Kvinnodag och en 10-månaders bebutt

Jag raderade mitt arga inlägg igår. Dels för att jag var allt för ursinnig för att uttrycka mig sakligt, man ska aldrig blogga då man är arg. Och dels för att man lätt kan bli missförstådd i text. Jag är exakt lika arg på beslutet jag fick fortfarande, men det hör inte hit. Så vi lämnar det där.

Hade först tänkt åka in till Helsingfors för att hälsa på Malin idag. Men det blev ändrade planer, så nu har jag en ganska öppen dag istället. Borde åka till Karis en sväng och tömma några grejer som blev kvarglömda i butiken och föra in lite papper till bokföraren. Plus ta en fika med Elin innan de sticker iväg på resa, som bonus. Ska unna mig en stor fet bakelse, kvinnodagen till ära. Helt som om jag inte hade gjort det annars…

image

Dessutom blir den här lilla fröken 10 månader idag. Ännu en orsak att fira!

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *