8.3.2015 – kvinnodagen

Att det firas internationella kvinnodagen idag har gått mig ganska obemärkt förbi. Killen är inte så brydd i sånt där, så det kom inget blombud eller grattis där från andra sidan potten som jag väntat mig. Men frågar ni honom så fick jag väl en bil som gåva eftersom han tydligen hade köpt en ny bil idag, haha! Näj då, men jag firade istället dagen med hamburgermiddag på Hesburger tillsammans med Elin.Släpade som sagt med henne till fotomässan var vi gick och suktade efter nya objektiv till våra kameror halva eftermiddagen. Annars fanns där väl inte så värst mycket att se, men vad vi inte visste var att det var både hästmässa och sportmässa (GoExpo) i samma utrymme. Så vi tog såklart en svängom på dem också i samma veva.

Annars har väl största delen av dagen gått åt till att pyssla med hästarna och fixa i stallet. Eftersom jag inte rider nu mera så tog jag ut båda pojkarna och longerade dem. Vädret klarnade ju upp mot kvällen i alla fall, så det var riktigt skönt att tillbringa lite tid utomhus. Just det ja, så upptäckte vi under dagen att det kommit kaninungar också! Kommer säkert att få någon bild på dem bara de är gamla nog att komma ut från sitt lilla bo och visa sig.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *