8.2.2017 – trötta tjejer

img_1614

Här har vi en trött flicka som vilar i soffan efter vad som verkar ha varit en tung dag på dagis. Själv har jag suttit med näsan i skolböckerna varenda kväll när hon lagt sig och är inte mycket piggare jag heller. Efter den här veckan lugnar det äntligen ner sig då min kurs i skolan är slut och jag endast behöver vara på jobb tre dagar i veckan. Känner att programmet varit lite för heavy nu för mitt tillstånd. Har börjat må sämre igen och startar allt oftare morgonen med huvudet i vessabyttan. Kanske det lättar i samband med att programmet och pressen minskar!

Vet ni förresten vad vi gjorde med Minou i helgen? Vi var till simhallen och simmade tillsammans med Elin och Sigge. Barnen älskade det! Det måste vi absolut fortsätta med. Vill gärna att Minou fortsätter gilla vatten och inte glömmer bort hur roligt det är, så tänker försöka gå en gång i veckan framöver. Måste bara skaffa mig en ordentlig simdräkt, så pinsamt att vara i simhallen iklädd en liten solbikini tycker jag. Så det får bli nästa punkt på inköpslistan!

You may also like

Inga kommentarer

  1. Hellou! Jag och Winston har varit två söndagar i rad till simhallen. Tänkte att det skulle bli hen mysig mammaWinston grej. Så ifall ni vill ha sällskap tjoa till. Imorgon åker vi inte pga sjukstuga 😩

    1. Jag tror inte det blir av för oss imorgon heller. Minou är lite flunssig, så det är kanske är bäst att hållas borta! Krya på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *