8.2.2014 – semesterlektyren

Jag hör till dem som inte ännu hunnit se ”Hundraåringen” som går på bio som bäst. Har hört mycket gott om filmen, så vill förstås se den. I vanliga fall ser jag också filmen innan jag läser boken, men när pocketen nu låg så smidigt rakt framför ögonen på mig på flygfältet så tänkte jag varför inte. Så nu läser jag för omväxlings skull boken innan jag ser filmen. Rätt så kul bok måste jag säga, men förstår inte riktigt hur man skall få in alla dessa detaljer i en film? Och just det är orsaken till att jag annars gärna ser filmen först, då får man så mycket mer extra detaljer sen då man läser boken. Den här vägen kommer filmen säkert att bli mer av en besvikelse istället.
 
 
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Eller hur! Jag gillar över huvudtaget egentligen inte att läsa men när jag läser läser jag helst en bok som inte finns som film 😀

  2. Boken brukar oftast vara bättre än filmen. I en bok ryms det med så mycket mer beskrivningar än i en film. Ha det så skönt där i solen 🙂

    Svar:
    Mm, just därför brukar jag vilja se filmen först, då blir det bara bättre sen när man får mer detaljer i boken 🙂

    Linda

  3. Jag håller med dig. Så brukar jag också göra. Men P.S I love you läste jag boken först och jag älskade den! Sen såg jag filmen och den var inte alls lika bra. Visst var den ju bra men den gick inte att jämföra med boken 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *