8.12.2016 – Sweet dreams

Och så var det fredag imorgon igen. Den här veckan gick ju verkligen förbi i dunderfart tack vare den lediga dagen som bröt av mitt i veckan. Vi konstaterade idag med Bombin Bii (=Robin och Sofie) när de var här och passade Minou en stund, att det endast är tre veckor kvar tills vi sticker iväg till Teneriffa. Tre veckor! Så galet lite. De kommer alltså med samma dag som oss och stannar i nio dagar. Kommer att bli muy bueno.

img_4281

En princessa har redan sovit i dryga två timmar här i huset och nu skall även nästa söka sig i säng. Minou har nu äntligen börjat sova lite bättre! Vissa nätter behöver jag inte stiga upp en enda gång, men vanligtvis är jag upp 1-2 gånger. Ändå känner jag mig tröttare än på länge just nu. Mycket märkligt. Men jag skyller på årstiden.

You may also like

Inga kommentarer

 1. Men aah va skönt att hon sover bättre nu! Saga är rätt lika, 1-2 ggr per natt upp. Inatt somna hon om utan tutt men för säkerhets och lathets skull peta jag dit den iaf o så sov HON resten av natten.. Jag var pigg kl 2. 😀 Jag skulle ju kunna tänka mig att din trötthet också kan bero på att du är på praktik också o allt program har ”kommit ikapp”? Men vi skyller på årstiden, det är ju verkligen så himla dystert nu o du ser väl säkert inte så mycket dagsljus heller. 🙁 Kramar

  1. Ja, det har varit väldigt intensiva veckor de senaste två månaderna, så säkert är det allting det som kommer ikapp. Ser såå fram emot semestern iaf!

 2. Hej, kan du ge lite tips på vad man behöver tänka på när man reser till Teneriffa med en drygt 1,5 åring? Typ om du packar med allt som behövs ex. blöjor eller om det finns att köpa där samma som hemma, vad som är bra underhållning på flyget osv. Vi kommer resa till Teneriffa i februari och det är första gången vi flyger med barn så alla tips tas emot 🙂

  1. Hej Anna! Självklart kan jag ge lite tips på vad som funkat för oss i alla fall! 🙂
   När Minou var yngre och just hade börjat äta stadigare mat så hade jag med en del mat hemifrån, men det kommer jag absolut inte att ta nu. På Teneriffa finns så bra råvaror (om du går till en ordentlig stor supermarket!) så vi fixar en hel del mat själva under dagarna, och då äter Minou samma mat som oss. Eller så beställer vi något eget åt henne då vi går ut på restaurang och äter, man hittar alltid något som passar på menyn!
   När det gäller blöjor så är de inte riktigt av samma kvalitet som här hemma tycker jag, men vi har ändå alltid kört på med deras blöjor.Kan deras barn ha dem så kan säkert våra också, tänker jag 🙂 Jag har endast tagit med ett 10-15 tal blöjor så man säkert skall klara sig genom resorna. Detsamma gäller mat, lite extra mat och mellanmål till flygningarna, ifall det skulle bli fördröjningar.
   Underhållningen på flyget känner jag att kan bli lite knepigare nu än tidigare eftersom hon knappast kommer att sova något under flygningen denna gång. Men jag tänker ta med någon bok, lite ritverktyg och kanske till och med lite modellera, för det är det som hon gillar att sitta och pyssla länge med just nu! Sedan hoppas jag att vi har internet under flygningen så vi kan utnyttja lite klipp på youtube också 🙂 Eller så får vi ladda ner något till telefonen på förhand.
   Hoppas det här ger er lite hjälp på vägen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *