8.10.2015 – att multitaska

Ännu en härlig höstdag! Kallt som fasiken bara. Vi hade 18,5 grader inne när jag steg upp imorse. Nu har jag dock eldat i spisen ett par timmar, så nu har tempen stigit en aning. Lillfisen sover här inne som bäst och jag försöker städa febrilt under tiden.

Liksom Linn har jag många osynliga armar ibland. Fyller ved i spisen med en hand medan jag kokar morötter till M med en annan. Byter sängkläder (som Minou bajsade ner imorse) med den tredje och fyller och tömmer tvättmaskinen med den fjärde och femte. Dammsuger med den sjätte och diskar med den sjunde. Sedan bloggar jag mellan varven och dricker kaffe med den åttonde. Fyller mer ved i spisen och fortsätter plocka på grejer och kläder med hand nummer nio och tio. Och så fortsätter det…

Modern multi-tasking housewife with multiple hands

Nu är princessan vaken igen, så nu får jag ta till arm nummer elva och tolv för att underhålla henne samtidigt. Tjingeling!

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *