8.10.2014 – regn

Usch då. Vilket tråkväder vi har här i Raseborg idag. Steg upp i ottan för att hinna uträtta några ärenden innan jobbet. Det gick mycket fortare än väntat så jag hann till och med hem tillbaka en stund innan jobbet (för att tända en brasa + se ett avsnitt Revenge). Det slutade förstås med att jag höll på att bli sen ändå, eftersom jag ville hinna stänga spjället innan jag åkte hemifrån… Så går det alltid för mig om jag har för gott om tid!

image

Idag blir det att koncentrera sig på skolarbeten största delen av dagen. Har två deadlines inom ett par dagar som jag verkligen måste ta itu med nu. Har absolut ingen iver för det idag, men det måste bara göras… Hoppas ni har en lite mer motivationsrik dag än jag, haha!

IMG_0305Varm mysklädsel som gäller på jobbet idag.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *