8.1.2014 – My own nail studio

Plockade upp mitt nya gelkit igår och gjorde en testlackning för första gången. Nu är mina naglar så fruktansvärt nedbitna för tillfället, så det är ingen idé att visa resultatet. Jag gjorde ingen förlängning, så det är inte snyggt på nåt vis liksom. Men jag hoppas i alla fall att gelytan skall hjälpa mig att sluta bita på mina egna naglar så att de kan få växa till sig och bli fina.
 
 
Kitet är jag å andra sidan väldigt nöjd med. Där fanns allt man kan tänkas behöva och lite därtill. Tror faktiskt att detta är ett köp som kommer att betala in sig fort, inget som kommer att bli liggandes i en kartong. Tycker det är så kul att sitta och pyssla med sånt här när man har tiden!
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *