7.9.2017 – färdig merkonom

I eftermiddags hade vi en kort klassträff där det bjöds på kaffe och kaka, för att fira att vi blivit utexaminerade antar jag. Själv fick jag mina papper på posten så sent som förra veckan. Fixade ju undan alla examensdelar under försommaren, men hann inte få mina papper då. Men nu så, nu kan jag svart på vitt titulera mig själv merkonom.

Kommer att fördjupa mina kunskaper inom bokföring ytterligare genom att gå en kurs i bokslut i vår. Men efter det har jag för tillfället ingen aning om vad jag skall göra när mammaledigheten tar slut. Vidareutbilda mig? Söka jobb? Bli vårdledig ett tag? I have no idea… Men det lär väl klarna när det närmar sig. Ska försöka att inte ta stress över sånt nu, utan njuta av tiden hemma med barnen istället.

You may also like

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *