7.8.2013 – det fantastiska morgonhumöret

Klockan är lite över 11 och först nu börjar jag piggna till lite grann. För svagt kaffe denna morgon kanske? Skall för säkerhets skull koka upp en till kopp och sätta mig ute i skuggan innan solen kommer åt mitt lilla utemöblemang.
 
Minns ni förresten den fina kimonon jag fyndade på Lindex för några veckor sedan? Visade sig bli sommarens bästa kap, jag använder den konstant! Varje kväll efter duschen sveper jag in mig i den tills det är dags för sängen och varje morgon vandrar jag omkring i den tills det är dags att dra på sig jobbkläderna. Att klä på sig direkt då man stiger upp från sängen kommer inte på fråga! Jag är ju en zombie om mornarna som kan sitta och stirra hur länge som helst eller bara vandra omkring och göra ingenting tills jag slutligen kommer igång.
 
Är nog exakt lika butter som jag ser ut på morgonen, haha! Bäst att inte utmana ödet och försöka tala med mig allt för mycket innan jag vaknat till liv 🙂

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *