7.7.2017 – Up and running again

Äntligen är bloggen uppe och rullar igen. Jag har flyttat över den till eget webbhotell, därför har den varit nerstängd ett tag medan jag flyttat över allt. Kommer fortfarande att fixa och trixa med den, så det kan vara lite rörigt här inne ett tag framöver, men den borde gå att läsa i alla fall.

Så vad har hänt de senaste dagarna? Inte så mycket egentligen. Mellan varven som jag yrat runt och fixat med praktiska grejer har jag också hunnit rea-shoppa, träffa kompisar och varit på kontroll på rådgivningen. Allt ser bra ut med bebén. Han verkar gå i samma kurva som Minou och borde alltså inte vara någon jättebebis (pjuh!). Ligger rätt svängd men är inte fixerad, så det lär inte hända något på ett tag ännu.

På tal om rea-shopping så vill jag tipsa er Lumene fantaster om att Tokmanni (åtminstone här i Raseborgsregionen) har -40% på all kosmetik från Lumene just nu. Tycker märket kommit fram med fantastiskt bra produkter på sistone, så var själv tvungen att pröva några nyheter som jag inte testat förr. Letar fortfarande efter den där magiska maskaran…

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *