7.7.2014 – häj igen

Ett dygn på stugan och jag är som en ny människa. Egentligen var det meningen att vi bara skulle stanna och sola några timmar på eftermiddagen igår, men det var så himla avslappnande och skönt så vi bestämde oss för att stanna över natten. Stugan ligger så nära (några minuters bilväg hemifrån plus en minut med båt på det) så vi kan lätt åka ut när vi vill, vilket är jätte skönt! Vi bestämde oss genast för att åka ut efter jobbet idag också och sova där inatt igen.

image

Förutom en mer harmonisk själ lyckades jag nog skaffa en lite fräschare nyans på huden igår också. Och säkerligen lite tydligare linjer kring ögonen dessutom!

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Kan du alls ta någon semester själv i år? Rätt jobbigt att vara fast med butikens öppethållningstider…

    1. Nej, ingen semester i sommar för mig 🙁 hade ju inte ifjol heller, men därför åker vi till södern i början av september istället så att jag också skall få lite paus 🙂 och det är ju sånt man får vara beredd på som egenföretagare, inget att gnälla över egentligen.

  2. Hej. Du som har så bra stil, kan du inte tipsa om några fräscha bröllopsoutfitter i sommar? Jag har ingen aning vad jag ska ha på mig och tiden börjar bli knapp. 🙂 Tack på förhand!

    1. Hej Josefina! Först och främst, tack snälla för de fina orden 🙂 Absolut kan jag tipsa om lite passliga bröllops-outfits, ge mig ett par dagar så lägger jag upp ett inlägg med bröllopsinspo 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *