7.5.2017 – Att önska sig rimliga saker

-INLÄGGET INNEHÅLLER AFFILIATELÄNKAR-

Idag är det kalasdag. Vi har pratat en del om att de som kommer kanske har med sig något paket till Minou. Va kan de vara? säger hon då. Så jag frågar vad hon vill att det skall vara i paketen. Hästar, bollar o kaniner är det jag får som svar. Jaha, inga desto större krav alltså. Bollar går säkert att fixa, men hästar och kaniner känns lite överambitiöst för en 2-åring. Haha! Jag hoppas ändå att det inte kommer allt för mycket leksaker, hon har ju såna mängder redan. Men självklart är det kul med lite nytt. Vi får helt enkelt börja rensa ut gammalt istället.

Själv har jag ett gäng skor på kommande åt henne, men som fortfarande inte hittat fram. Som tur har jag ett par små reservpresenter också. En tennisracket och mjuka stora bollar som jag tänkte kan bli kul att spela med i sommar, samt ett par nya jeans som anlände på posten under veckan. I samma paket anlände även en vårig tröja åt mig själv, men tyvärr är den allt för kort för min stora mage just nu, så den får nog vänta på att användas i tre månader eller så…

IMG_2424

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *