7.5.2013 – layed back tuesday

Kände att jag fått nog av ”höst” tröjor för denna vinter och drog på mig vårkavajen imorse. Och vilken berfriande känsla sen! Gillar dessa kavajer i collegetyg från Zara massor. De känns liksom lite mer nerdressade och vardagliga jämfört med vanliga kavajer och kan gott ersätta jackan när det blir ännu lite varmare ute. Har just denna även i naturvitt, men skulle inte tacka nej ifall ännu någon färg kom flygande in i min garderob!
Kombinerat med ett par lösa boyfriend-fit jeans och ett löst linne blir kavajen ännu mer nerdressad och känns inte alls för festlig att gå med till vardags.
 
Nu skall jag fortsätta scanna in varor. Har fått en sån här fancy ”pipare” som jag kan läsa av varorna elektroniskt med i kassan. Lyx för en småföretagare som mig! 😉 Men först är det en del jobb med att lägga in alla varor i kassan så den känner igen sträck-koderna, innan den kan tas i användning.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *