7.4.2014 – tipset

Från att ha använt allt från billiga butiksschampon till dyra från salongen så skulle jag vilja tipsa om TRESemmés produkter. Har faktiskt inget schampo från märket ännu, men jag är väldigt förtjust i balsamet jag köpte för ett par månader sedan. Det doftar gudomligt gott och mitt hår mår faktiskt väldigt bra av det. Eller så känns det i alla fall. Så fort mitt nuvarande schampo är slut skall jag köpa nytt i samma serie som balsamet jag har!

20140407-152820.jpg

Till och med killen noterade den goda doften i balsamet och konstaterade att ”mm, vad gott du doftar” när vi låg nyduschade i soffan och såg på TV en kväll. Vet inte om jag skall ta det som en vink om att jag inte annars doftar så värst gott, eller bara vara nöjd över komplimangen… 🙂
Förutom balsamet har jag även ett hårspray i samma märke som är skitbra! Också det har en jätte god doft (för att vara hårspray) plus att det ger väldigt bra stadga.

20140407-153546.jpg

Det bästa är att produkterna är billiga! Balsamflaskan kostade väl mellan 7-8€ och är tre gånger större (900ml) än en vanlig flaska (300ml). Det betyder ju att priset är helt detsamma som för vilket butiksschampo som helst. Enda negativa som jag kommit på är faktiskt själva förpackningen. Den är ju så stor och därmed rätt så tung. Inte alltså världens smidigaste att knyta näven runt med våta och hala händer i duschen. Borde vara pumpflaska när den är så stor!

20140407-154325.jpg

 

 

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *